Företagsevent

Drakbåtsevent

Är ni sugna på att paddla drakbåt? Vill ni se Kungälv från sin vackraste sida? Ta då chansen att boka in ett event hos Kungälvs Kanotklubb. Ni kan också samtidigt hyra vår samlingslokal för en minikonferens eller kickoff. 
Är ni många och sugna på att tävla kan vi också ordna drakbåtskamp mellan era lag.

VID_20230616_142734  

Drakbåtspaddling är en rolig och spännande aktivitet där ni kan samla upp till 20 vänner i en båt och med gemensamma krafter får den att röra sig framåt i vattnet.

En populär och fin paddeltur går från vårt klubbhus uppströms längs Nordre Älv och runt Bohus fästning. Under turen passeras några av de absolut finaste delarna av Kungälv.

Det är ni som bestämmer hur ert arrangemang hos oss ska se ut. Paddla runt fästningen, stanna till på Ragnhildsholmen, ta ett kvällsdopp från Tjuvholmen eller utmana kollegerna i ett spännande race. Vi skräddarsyr efter era önskemål!

Utöver paddlingen står även stora gräsytor med grillplats till ert förfogande och det finns även möjlighet att utnyttja vårt fina klubbhus.

Kungälvs Kanotklubb har många års erfarenhet av drakbåtsarrangemang. Det mest kända är Drakbåtsfestivalen i Göteborg. Vi har även anordnat arrangemang vid vår klubb i Kungälv med allt från 10 till 200 deltagare, alla med mycket positiv respons.

Vid paddling ingår utöver nödvändig utrustning alltid styrman, paddelinstruktioner och följebåt med förare.

Du även läsa mer om Drakbåtsfestivalen här >>

 

 Nyfiken? Vill du veta mera? Kontakta oss!

 Kungälvs Kanotklubb

info@kungalvskk.org