Summercamp

 

Under vecka 25 och 26 arrangerar vi Kanotklubben Summercamp. En rolig och aktiv start på sommarlovet för barn och ungdomar 9-13 år. Våra duktiga ungdomsledare lär ut grunderna i paddling och ser till att veckan innehåller roliga övningar och lekar både på vattnet och på land.


När och var?

Välj mellan Vecka 25 och Vecka 26. Båda veckorna måndag - onsdag kl.12-16 + torsdag 12-17. Summercamp hålls på Kungälvs Kanotklubb, vi håller till både utomhus och inomhus i våra lokaler.

Summercamp är fullbokat för 2023. Välkommen att kontakta oss för information om vår ordinarie träningsverksamhet för barn och ungdomar! 
 

För vem?

Barn och ungdomar 9-13 år som är intresserade av att börja paddla eller som redan paddlar i Kungälvs Kanotklubb. Observera att simkunnighet 200m är ett krav. Kom gärna och prova på att paddla vid ett av våra prova på-tillfällen innan Summercamp. Läs mer och se datum för Prova på-tillfällena här.
 

Pris?

700kr/vecka för medlem
1000kr/vecka för icke medlem
 

Detta får du:

  • Paddla iväg på kanotturer
  • Lära dig att paddla kanot av utbildade ungdomsledare
  • Testa Kanotpolo
  • Testa att paddla besättningskanot (K2 och K4)
  • En härlig gemenskap med mycket lek och skratt 
  • Lära dig mer om vår natur längs älven och hur vi kan ta hand om den
  • Mellanmål
  • Funktions t-shirt
     

 

Konceptet Paddlepower

Våra ledare är utbildade enligt Svenska kanotförbundets koncept Paddlepower där man får gradvis lära sig olika paddelmoment, paddlingen integreras med olika inslag av kunskap om miljö/natur och sociala övingar. Paddlepowerkonceptet bygger på olika nivåer och där man vid olika nivåer erhåller armband i färgerna vitt, gult, grönt och blått. Är man nybörjare så klarar man vitt och gult på en kanotskolevecka, det gröna tar hela första sommaren att klara medans det blåa bandet klaras under säsong 2.
 

Anmälan

Summercamp är fullbokat för 2023.
 

Övrig information

Kontakta Josefin Nordlöw 0765260555, eller maila till paddla@kungalvskk.org för mer information.